Wat goed is komt snel!


Mijn naam is Matthea, en samen met Dennis, Sterre en Mats woon ik in Hoofddorp. Dennis en ik kennen elkaar sinds 2013, na beide een moeilijk jaar, vonden wij elkaar al snel in onze liefde en kinderwens. “Live is a rollercoaster” is ons gezegde sinds dien. Zoveel mooie dingen gebeurd in korte tijd. In 2015 kochten wij ons huis, en vooral in 2016 en 2019 kon ons geluk niet meer op met de geboorte van Sterre (2016) en Mats (2019).  Sindsdien zijn wij compleet en wonen wij nog steeds heerlijk als gezin in het o zo mooie Hoofddorp.
Compleet gezin maar met uitdagingen


Dennis is chronisch verkouden, en helaas lijkt het erop dat beide kinderen hier ook last van hebben. In 2017 heb ik Sterre in haar middagslaapje aangetroffen in bed waarbij zij slecht tot niet ademde. Alle toeters en alarmbellen gingen bij mij af... Het hele circus van ambulance, ziekenhuis opname en dergelijke . Verder bleek uiteindelijk dat een kindje van in dit geval 9 maanden slijm niet altijd goed op kan hoesten zoals een volwassene. En dat slijm zat haar dwars in haar keel.

Gelukkig niets ernstigs!


Hoe wij (mijn) angst overwonnen


Gelukkig knapte Sterre snel op, echter de angst dat dit wederom zou gebeuren bleef bij ons flink aanwezig...

In 2019 is mijn zoontje Mats geboren en ook hij heeft deze klachten, gelukkig niet zo erg als bij Sterre in haar eerste maanden. Toen Mats voor de zoveelste nacht veel wakker was en de nachten daardoor voor mij veel te kort waren raakte ik oververmoeid en in combinatie met Sterre en mijn werk in de Thuiszorg erbij  werd dit voor mij iets teveel om het even zachtjes uit te drukken.
Er zijn vast veel moeders die het totale plaatje herkennen. ;-)

Ik dacht dat dit erbij hoorde ondanks terwijl ik dit helemaal niet herkende van onze dochter. (niet gek, naast een baby liep er nu ook een peuter rond, toch een verschil).

Ik in de spreekwoordelijke molen, gesprekken met verschillende doctoren, medici, vrienden en familie, adviezen gevraagd aan andere ouders maar iedereen vertelde me hetzelfde. "Dat  is nou eenmaal zo", "dat hoort erbij met een baby" en "gewoon even doorbijten", het wordt vanzelf anders.". Oké dan, wat een clichés en geen barst geholpen. Maar goed:  het zal wel, dus AAN die overleving modus.Waarom Young Living?


Toen ik mijn zus voor de zoveelste keer huilend opbelde dat ik slecht sliep, onrustig en bang bleef en het niet los kon laten, wees ze mij op de mooie oliën van Young Living, deze had zij al een paar jaar eerder ontdekt. Mijn man sceptisch, ik stond voor alles open. Ik dacht baat het niet dan schaadt het ook niet, zeker nadat ik mij had ingelezen en ontdekte dat het puur en 100% natuurlijk was.

Die avond hebben wij een diffuser op Mats zijn kamer geïnstalleerd met daarin de slaapblend en zonder enige verwachting gingen wij de nacht in...
Geloof het of niet, Mats heeft doorgeslapen en daardoor heb ik ook geslapen als een roos! Mijn man bleef sceptisch, dat is een toeval treffer. Wij nog een aantal dagen de diffuser laten staan en...

Wauw,  mijn eerste weekje nachten doorslapen was een feit! Je snapt: de diffuser is niet meer weggegaan.


Mijn werk, mijn passie


Zoals geschreven werk ik in de Thuiszorg.
Vanaf mijn 16e werk ik al in de zorg en ik zeg altijd, ik heb een écht zorghart. Ik help en zorg graag voor andere mensen waardoor zij zich fijner, prettiger en beter voelen.

Mijn eigen ervaringen met de producten van Young Living en mijn passie om anderen te helpen had een nieuwe hobby opgeleverd. Vrienden en familie kennis laten maken met de essentiële oliën!

Ik lekker aan de hobby. Hartstikke leuk, lekker samples weggeven en mensen werden helemaal gelukkig. Maar in mijn hoofd liep ik vast. Vast op het gebied van de ondersteunende werking van de oliën, het ontbrak mij aan kennis en ja, mijn zus werkte ook met deze oliën maar heeft nog meer bedrijven waar ze haar tijd ook aan moet besteden.

Maar ik wilde meer! Meer weten, meer ontdekken en hierin verder groeien om dit met andere te delen en te laten ervaren. Het had ons geholpen, en iedereen heeft daar recht op!

Gelukkig was daar mijn ondernemende zus. Ze kon mij zelf niet helpen, maar had wel eerder gehoord van Bloomingblends.nl. Dus ik Googlen naar Bloomingblends. Wat een verassing, bijzonder sterk in begeleiding en reeds vele brandpartners onder zich. Huh wat? Brandpartners?


Happy, de diffuser van Mats.Feather, de diffuser van Sterre.De BIG change!


Het contact met Blooming Blends was prettig en vol met adviezen. Dat was het moment dat ik de knoop heb doorgehakt om de starterskit aan te schaffen onder het mom van “Ach, laten we het gewoon maar proberen en dan zien we wel.” En Oh my ***! Toen die doos eenmaal binnenkwam en openging… Heerlijk! Het viel me meteen op dat de oliën heel puur ruiken en absoluut geen synthetische bij geurtjes hebben die ik je soms wel ruikt bij andere oliën. Ik had weleens eerder iets soortgelijks gebruikt, maar daar kreeg ik gewoon hoofdpijn van en dat is bij deze oliën dus absoluut niet het geval. Het pure spul!

Sindsdien is het een van de vaste bed rituelen voor de kinderen, die helpen met het vullen en het aan zetten van hun eigen diffuser vriendjes. Ook in de woonkamer en in onze eigen slaapkamer staat er nu een diffuser. Jazeker,  wij hebben er nu vier in huis. Maar bij alleen diffusen is het niet gebleven. We gebruiken de oliën op allerlei vlakken. Op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied worden ze dagelijks ingezet. Maar niet alleen de oliën, ook de schoonmaakmiddelen zonder schadelijke troep, de douchegel & shampoo, de gezichtsverzorging etc. gebruiken we allemaal. Wij willen niet meer anders.

In mijn omgeving zagen familie en vrienden mij veranderen en trots en blij vertelde ik dat ik een stuk beter in mijn vel zit. Door mijn enthousiasme merkte ik dat anderen ook enthousiast werden en meer wilde weten.

Toen ik dit thuis vertelde heb ik samen met Dennis uitgezocht wat Brandpartner zijn precies inhoud. Omdat mijn passie en interesse maar bleef groeien heb ik besloten om Olieblends.nl op te zetten. En nu ben ik dus officieel sinds 1 januari 2022 ondernemer. Wauw, nooit gedacht maar wel gedaan.

Ik ben super blij, trots maar vooral gelukkig. Dank je wel voor het lezen van mijn verhaal, en als ik iets kan betekenen, let me know!

Liefs, Matthea.


Verder gebruiken wij nog andere diffusers in huis, in de auto én op vakantie: