HI, IK BEN MELISSA

en de afgelopen 10 jaar heb ik mij, als (docent) schoonheidsspecialist, enorm geërgerd aan de hoeveelheid wegwerpproducten die in salons en badkamers gebruikt worden.

Tijdens een wereldreis kwam ik erachter hoe onze natuur verwaarloosd wordt.
Denk aan stranden vol plastic, teveel gekapte palmbomen en het uitsterven van bedreigde diersoorten. Hierdoor kreeg ik een grote drive om hier iets aan te veranderen en zo is Kynd Mynded ontstaan.

Inmiddels liggen we al in meer dan 50 professionele schoonheidssalons, eco-stores & webshops waaronder Olieblends.nl.

Ik ben mega trots op wat we al voor elkaar hebben gekregen en we zijn nog lang niet klaar. Er komen nog vele uitbreidingen aan!

Het merk

Kynd Mynded staat voor iedereen die leeft vanuit de intentie om meer te geven om zichzelf, de natuur en de mensen om zich heen.
Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige huid. Met de producten van Kynd Mynded is dit verleden tijd.
Je verandert jouw standaard huidroutine tot een fijne beleving. Onze producten zijn veel zachter voor je huid dan reguliere producten waardoor je huidirritaties zult vermijden. Wees liever voor je huid en liever voor jezelf. (Kynd to yourself)

Onze missie is om alle salons en badkamers over te laten stappen op onze bewuste en milieuvriendelijke producten. Alle producten en
verpakkingen zijn gemaakt van herbruikbare-, biologisch afbreekbare- of duurzame materialen. (Kynd to the world)
Daarnaast wordt er van iedere bestelling 5% gedoneerd aan een (door jullie) gekozen goed doel om extra terug te geven. Samen kunnen we de wereld elke dag mooier achterlaten als de dag ervoor.