Werken... waar, wanneer en hoe vaak jij wilt!

Brandpartner worden


Wil je graag je leven zelf bepalen? Met plezier naar je werk gaan? Je nooit meer zorgen maken over het betalen van rekeningen? Met het compensatieplan van Young Living krijg je de kans om een bedrijf op te bouwen dat je leven voorgoed kan veranderen. Een brandpartner van Young Living doet echter veel meer dan alleen een bedrijf opbouwen. Je krijgt de kans om uitgebreid te netwerken, praktijkervaring op te doen en je maakt deel uit van een gemeenschap.

  • Compensatieplan: Young Living biedt een toonaangevend compensatieplan met royale commissies en bonussen. Compensatieplan (Issu)
  • Groothandelsprijzen: Bespaar 24 procent op de detailhandelsprijs van Young Living producten. Bespaar daarnaast iedere maand nog meer geld met exclusieve specials en promoties.
  • Essential Rewards: Als brandpartner kom je in aanmerking voor het Essential Rewards programma en kun je tot twintig procent aan Essential Rewards-punten terugverdienen bij elke bestelling.
  • Exclusieve ervaringen: Neem deel aan unieke evenementen zoals de Global Leadership Cruise en de jaarlijkse International Grand Convention en ervaar ons Seed to Seal® proces op onze boerderijen.
  • Gemeenschap: Maak deel uit van een warme gemeenschap. Niet alleen je sponsor, maar de hele Young Living gemeenschap staat klaar om je bij te staan en te ondersteunen.
  • Opleiding: Young Living biedt doorlopend opleidingsmogelijkheden aan in de vorm van conferenties en evenementen. Je wordt op de hoogte gehouden door middel nieuwsbrieven.
  • Erkenning: Young Living-brandpartners worden maandelijks erkend voor hun prestaties.

Nog geen interesse in het opbouwen van een eigen bedrijf? Schrijf je dan in als klant en ontvang onze producten tegen detailhandelsprijzen met flexibele maandelijkse bestelopties.
Klik op onderstaande knop om brandpartner te worden. Kies de gewenste optie - onafhankelijke brandpartner of klant.